Adem (en) Bewust-Zijn

Voor meer gezondheid, energie, rust, plezier in je leven.   

Wie ben ik? 

Mijn naam is Henk Goossens. 

Geboren in 1968, getrouwd en vader van 2 prachtige zonen. 
Van nationaliteit Nederlander en vanaf 1997 woonachtig in België.


Met mijn geboorte heeft de dokter alle moeite moeten doen zodat ik zou gaan ademen of ik had dit niet kunnen typen. Ook tijdens mijn jeugd heb ik verschillende trauma's meegemaakt.

Jaren geleden ben ik meditatie en Kundalini yoga gaan beoefenen. Hierbij heb ik veel verschillende ademtechnieken leren ontdekken. 

Zo ben ik ook begonnen met de WHM (Wim Hof adem methode) en koude training. (koud douchen en ijsbad) Veel respect voor deze man die ademen wereldwijd veel aandacht is gaan geven. 

Enigste minpunt van de Wim Hof Methode is dat het een ruwe manier van ademhalen is wat mij druk in de borst en het hoofd geeft. Zo hoog in de borst ademen is niet gezond. 

Toen ik voor het eerst de Methode Beter ademen® heb ontdekt, was ik meteen hieraan verkocht.  Wauw, dit was het gewoon...!! 

Zonder na te hoeven denken heb ik mij direct ingeschreven voor de Beter ademen® Coach en -Trainer opleiding. 

Ik merkte direct al dat deze methode een veel gezondere,  zeer gemakkelijk te leren en een overal toepasbare manier van ademen was. Ook heeft deze manier van  ademen bij mijzelf trauma's van vroeger opgelost en mezelf veel bewuster gemaakt.

Nu doe ik d.m.v. de Methode Beter ademen® de "Wim Hof Methode" (oftewel de ‘Bhastrika’ adem) op een andere manier, die heel gezond is, hetzelfde effect heeft en mij een zalig en rustig gevoel geeft.  

Ook alle andere stromingen en technieken die er bestaan in ‘ademland integreer en voer ik uit op een gezonde manier door middel van de Methode Beter ademen®    

Ik wil heel graag iedereen helpen om iedereen in licht en liefde te laten leven door mijn ervaring over adem en bewustwording te delen. 


Indien u bij mij een sessie gevolgd hebt, dan mag u altijd een reactie hieronder achterlaten voor andere mensen:

Gastenboek

Els
23-09-23 21:42:05
Je voelt bij Henk dat hij dit ademwerk doet vanuit zijn hart. Hij doet dit met volle passie en zal er alles aan doen om je verder te helpen.
Henk wil zich bewust worden van de achterliggende oorzaak van het verkeerd ademen en kan ook hiermee aan de slag gaan als je dat wenst.
Hij luistert écht.
Is een positief, warm, begripvol en gevoelig persoon, zonder oordeel te vellen en toch oprecht.
Na twee sessies voelde ik resultaat en begon mijn ademhaling langzamerhand de regie over mijn leven terug te nemen.
Dank je wel Henk, voor de persoon wie je bent en het is zo waardevol wat jij doet!🤍
Els
Sofie Gysemans
21-07-23 23:49:26
Gewoon prachtig wat ik hier heb geleerd . Ik leef al 9 jaar met paniekaanvallen en hyperventilatie maar na wat ik van Henk heb geleerd is het leven voor mij echt dragelijker geworden . Hij heeft me er echt terug bovenop geholpen aangezien ik het soms echt heel moeilijk en zwaar had.

Hoe mooi kan het leven zijn .

Heel hartelijk bedankt Henk .
Yasmin Ayub
28-02-23 10:27:22
De beste ademcoach die ik ooit gehad heb. Laat je binnen 10 minuten al ervaren hoe je moet ademen. Na 1 sessie te volgen heb ik direct meer gezondheid ervaren, rust in mijn hoofd en kan ik de wereld weer aan.
Waarom leren ze dit niet op school of bij een dokter. Wauw een echte aanrader om naartoe te gaan. Super bedankt…


 

 

E-mailen
Bellen