Adem (en) Bewust-Zijn

Voor meer gezondheid, energie, rust, plezier in je leven.   

Methode Beter ademen®

De Methode Beter ademen® is ontwikkeld door grondlegster en oprichter van Adem Academie Nederland Drs. Marleen van den Hout.

Marleen is ademexpert en een van de beste.

Inmiddels heeft Marleen ruim 100 mensen opgeleid tot Beter ademen® trainers en/of transformatiecoaches en dat getal blijft groeien. 

De methode is een complete transformatiemethode in 8 stappen, voor structureel meer gezondheid en geluk, passie en plezier in je leven. 

Het is zeer toegankelijke methode die gemakkelijk in ons drukke dagelijkse leven is toe te passen.  Het is gewoon fantastisch...!! 

Ik ga over de techniek niet teveel uitleg geven, omdat je dit enkel kan ervaren en leren door het hier te komen doen. Het is net als pianospelen, fietsen of autorijden, dit leer je ook niet door het te lezen. Verder heb ik de techniek geïntegreerd met mijn eigen stijl en ervaringen. 

Wat ik wel kan beloven is dat ik iedereen (na een workshop van 1½ á 2 uur) hiermee kan laten ervaren dat de adembeweging, van onderaf, moeiteloos en ruim kan maken en je onbewust bekwaam wordt in een laag en rustig adempatroon.  


Verschillende vormen en benamingen van ademen: 

In ademland bestaan er een hoop verschillende vormen, technieken en benamingen van ademen zoals:  
Verbonden ademhaling, Yoga breathing, Wim Hof methode, Buteyko, SOMA breathing, Transformational Breath, Psychedelic Breath, Rebirthing breathwork, Hartcoherentie, Breatheology, Holotropic Breathwork, Liquid Breath, BioDynamic Breathwork & Trauma Release System, Oxygen Advantage
Breathfulness, AOT van Dixhoorn, Shamanistic breathing, Quantum light breath, Hartcoherentie, etc..

Het mooie van Beter ademen® is dat al deze bovenstaande vormen (van regulerende en bevrijdende ademtechnieken) hierin samengevat zijn en de andere methodes niet uitsluit, maar deze juist verbindt.  


 Tijdens mijn opleiding Methode Beter ademen® heb ik andere cursisten leren kennen die ook op een heel bijzondere manier mensen helpen met hun adem en gezondheid. Ook leren we veel van elkaar door regelmatig nog samen te komen. Hieronder enkele links naar sommige websites:

https://ademacademie-nederland.nl/ademcoach-vinden/

https://praktijkvoorbewustzijn.nl/

https://www.naarjekern.com/

https://wereldvanontspanning.nl/

https://www.ditislevenswerk.nl/

 

E-mailen
Bellen